Bir sucuklu yumurta ne akdar farklı olabilir dediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız bu kadar basit bir yemekte çok fark yaratmak mümkün değil fakat sizlere bugüne kadar yemeklerde annelerimizin kullandığı püf noktaları anlattım, aynı durum bu yemek içinde geçerli.
Malzemeler
3 yumurta
eser miktarda sucuk
tereyağ
kimyon (1 çay kaşığı)
Yapılışı:
Öncelikle terayağı kısık ateşte eritiyoruz. Ardından dilimlediğimiz sucukları üzerine atıyoruz. Püf nokta burasıdır: 1 çay kaşığı kimyonu sucukların üzerine döküyoruz, üzerine yumurtaları kırıp fazla karıştırmadan pişiriyoruz. Dileyenler üzerine kaşarda rende edebilir. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder